مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام چهار سال پیش شخصی تهمت دزدی در چند فقره به من زد برای من منع تعقیب صادر شد بعدش اعاده حیثیت کردم چون ایشان همراه ماموران اگاهی به خانه من ریخت و دو تخته فرش را جلو همسایگان بردن و تهمتهای دزدی دیگری هم زدن که یکی از اونها گفتن 10 سال پیش من همراه شوهرم یک تخته فرش دیگر از ایشان دزدیده ایم و در حضور چند شاهد در جلسه ای اقرار کرده ایم و نام شاهدان را قید کردند دادگاه شاهدان را خواست و ایشان گفتن همچین چیزی نبوده البته ایشان مادرشان را هم بعنوان شاهد معرفی کردن مادرشان حرف ایشان را تایید کرد که من از مادرش هم بعنوان شهادت کذب در همان پرونده شاکی شدم در دادگاه بدوی خودش شش ماه حبس تعزیری و مادرش نود و یک روز حبس گرفتن در اعتراض هردو تبرعه شدن در دادگاه تجدید نظر حال من مطمئنم حقم ناحق شده حالا چکار میتوانم بکنم چون ابروی من در همسایگان رفته خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت افترا توام با اعاده حیث بصورت نشر و اگهی در مطبوعات طرح کنید