مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

با سلام و خسته نباشید پدر بزرگ من تقریبا10 سال پیش که در قید حیات بود ولی حالش وخیم بود و مریض بود زمینی رو سه دانگ سه دانگ بنام دو پسرش زد ولی این دو پسر الان به مشکل برخوردن و هیچکدوم با یکدیگه کنار نمیان چه برای فروش چه برای ساخت.حالا سوال اصلی من اینه که آیا این پدر که هنوز در قید حیات هست میتونه شکایت کنه و زمینشو از وراثش پس بگیره؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله رجوع از هبه انجام دهند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرفا می‌توانند برادران اقدام به فروش کنند ولاغیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که انتقال در قالب چه نوع عقدی بوده است بیع ، صلح ، هبه معوض ، هبه بلاعوض

و سپس باید دادخواست مناسب اقامه گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید انتقال در قالب چه عقدی بوده؟ تا بتوان اظهارنظر دقیقی کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مشخص شود به چه روش منتقل شده است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورن انتقال و بیع قطعی خیر مگر پر صورت وجود شرط فسخ

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت چه عنوانی انتقال صورت گرفته است ؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر اموال خود را به فرزندان خود هبه کرده باشد قابل رجوع نیست

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بستگی به شرایط قرارداد دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید نوع انتقال مشخص شود تا بر اساس آن راهنمایی شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر امکان افراز نیست از طریق دادگاه بفروشند ...