مشاوره حقوقی رایگان - مخفی نمودن اسناد توسط سایر وراث

باسلام. در زمان فوت پدرم من 3ساله و صغیر بودم از سوی ورثه بدون اینکه حقی برایم در نظر بگیرند ماترک فروخته و بین خودشان تقسیم شده الان که سالهاست بدنبال سهم الارثم هستم کلیه مستندات مالکیتی پدرم را مخفی و حتی اخیرا در خصوص زمینی که بنام احدی از وراث غیرقانونی سند ثبتی منتقل شده دادخواست تقسیم ترکه دادم دادگاه بدلیل عدم احراز مالکیت زمین !!!بدون اخذ استعلام عدم استماع در جلسه اول صادر فرمودند تمکن مالی جهت گرفتن وکیل هم ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست تخصصی تنظیم گردد و قابلیت ابطال وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به رای صادره اعتراضدهید از طریق وکلای معاضدتی شهرتان اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید بررسی کنی که چه کسی قیم شما بوده و از او بخواهی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در ارتباط با سهم ارث شما مال و اموال مربوط به به متوفی در تاریخ فوت ملاک است لذا شما از دادگاه تقاضا کنید � در واقع استعلام در خصوص اموال متوفی اگر می‌گیرند مربوط به تاریخ وفات باشد نه تاریخ فعلی لذا در دعاوی تقسیم ترکه استعلام از اداره ثبت پلیس راهنمایی و رانندگی شرکت مخابرات سازمان بورس و اوراق بهادار در واقعیت نظر قرار بدهید ضمن اینکه از دادگاه درخواست نمایید که تاریخ فوت پدر شما را ملاک قرار داده و سابقه مالکیت متوفی را در همان تاریخ فوت استعلام بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید میتوانید طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اسناد مالکیت تمام ماترک پدری را از اداره ثبت اخذ نمایید
و سپس نحوه انتقال ماترک و انتقال دهنده و
انتقال گیرنده اموال مشخص گردد و بعد بر اساس مستندات اقامه دعوا نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید به وکلای معاضدتی کانون مربوطه در شهر خود مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به رای صادره اعتراض کنید تا مجددا دلایل بررسی شود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دادخواست تحریر ترکه در این وضعیت شما اشتباه بوده است و دادگاه به درستی قرار عدم استماع صادر کرده است دادخواست می‌بایست با عنوان دیگری مطرح شود و پیگیری قدرتمندی را می‌طلبد تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما بررسی نمایید که چه کسی قیم شما بوده و بعد به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق کانون وکلا یا مرکز وکلای شهرتان درخواست وکیل معاضدتی نمایید تا ایشان موضوع را پیگیری کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است...

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ابتدا دادخواست ابطال سند رسمی بدهید و بعد دادخواست تقسیم ترکه ضمن اینکه باید بتوانید دلایل مالکیتی پدرتان را هم داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به رای صادره اعتراض کنید تا مجددا دلایل بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اقوام و فامیل که اطلاعاتی از اموال پدرتان داشته اند استشهادیه تنظیم نمایید و به عنوان شاهد به دادگاه معرفی کنید