مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

با سلام. همسر من سال 86 به رحمت خدا رفتن و من 4فرزند دارم 2تا دختر و 2تا پسر چون همسرم از پدر مرحومشون ارث میبردن و بعد از فوت ایشون این ارث به فرزندانش تعلق میگیره خانواده همسرم از دادن ارثیه فرزندانم امتناع میکنن و در توان ما نیست که وکیل بگیریم بین خودشون تقسیم کردن فروختن فقط 2تا تیکه زمین برای بچه های من گذاشتن که اون هم نمیدن اسمش هست بخاطر اینکه جلوی فامیل آبروشون نره بگن ما حق بچه های فلانی رو دادیم ولی اجازه ندارن بچه هام سمت او زمینا برن خواستم بپرسم از بین فرزندان من 3تاشون میخوان برن حقشونو بگیرن و یکیشون کلا از بین ما رفته جدا شده ما کاری با اون نداریم و نمیخوایم باهاش ارتباط داشته باشیم چه راهی رو بریم که اگه بتونیم وکیل بگیریم پای اون دخترم به منزل ما باز نشه خودش بره سهم خودشو پیگیری کنه آیا راهی هست در ضمن ارثیه زمین میباشد پول نقد نیست لطفا راهنمایی کنید چکار کنیم که تحت هیچ شرایطی با این دخترم در ارتباط نشیم و این 3فرزندم حق خودشونو بگیرن اونم جدا بره؟ ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از کانون وکلا درخواست معرفی وکیل معاضدتی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر یک از فرزندان شما به تنهایی میتواند برای حقوق خود اقدام کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هریک جداگانه می توانند با ارائه گواهی حصر وراثت پدر بزرگ و پدر خود به طرفیت عمو وعمه های خود دادخواست مطالبه سهم الارث از اراضی پلاک ....را بدهند. چندتاشون باهم هم میتونن یک وکیل بگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به بررسی بیشتر است در صورت نیاز تماس بگیرید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،با تهیه گواهی انحصار وراثت،تقاضای تقسیم ترکه نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نام دختر شما به عنوان خوانده در کنار سایر خواندگان در دادخواست باید قید گردد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌سوال نیاز‌به بررسی مستندات دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فرزندان باید ابتدا درخواست انحصار وراثت نسبت به پدربزرگ و سپس نسبت به پدر را در شورا اقامه نمایید

و بعد باید دادخواست تقسیم ترکه نسبت به ماترک پدربزرگ به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید و خود شما باید تمام اموال و
مدارک مالکیت زمین ها را معرفی نمایید یا از دادگاه درخواست نمایید که از اداره ثبت اسناد استعلام
بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر کدام جداگانه می تواند حق خود را مطالبه کنند با گواهی انحصار وراثت و دادخواست تحریر ترکه و داخواست تقسیم ترکه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد