مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ارث

چهار برادر هستیم 150 متر مغازه تجاری در بهترین خیابان شهر به ما ارث رسیده و سهم من را نمی دهند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.
می توانید اجرت المثل ایام تصرف را نیز دادخواست بدهید و مطالبه کنید.
با توجه به اینکه مغازه قابل تقسیم نیست بعد از مشخص شدن سهمتون می توانید دادخواست فروش مال مشاع بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا انحصار وراثت را انجام بدهید تا تمام ورثه مشخص گردند
و بعد دادخواست تقسیم ترکه و اجرت المثل ایام تصرف طبق نظر کارشناس ، را به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست به خواسته تقسیم ترکه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست اخذ گواهی حصر وراثت و سپس تقسیم ترکه را نمایید و
اجرت المثل ایام تصرف و درخواست خلع ید از مال مشاع را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول استشهادیه بعد تماس با پلیس 110 بعد دادخواست خلع ید بعد دادخواست تقسیم ارث

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید تا متصور نشوید....

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت کنید دادخواست تقاضای تقسیم ترکه بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقامه دعوی کنید و اگر میتوانید وکیل بگیرید کار تخصصی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیچ یک از وراث حق ندارد که سرم دیگری را تصرف کند یا نپردازد شما میتوانید تماس بگیرید تا موضوع شما را بررسی کنم تا زمانی که شما سهم ارث خود را دریافت کنید اجاره شما یعنی همان اجرت المثل شما محفوظ است نگران نباشید