مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل کالا

با عرض سلام در تاریخ 15 مهرماه اقدام به خرید مبلمان کردم به مبلغ 20 میلیون تومان و حسب اعلام فروشنده مبلغ 15 میلیون به عنوان ودیعه به ایشان پرداخت نمودم که قرار شد کالا رو ظرف دو هفته تحویل بدن ولی الان پس از گذشت 40 روز به بهانه های مختلف امروز و فردا میکنن ممنون میشم راهنماییم کنید چجوری میتونم از طریق قضایی کارمو پیگیری کنم باتشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق تعزیرات میتونید شکایت و پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ای کاش با او قرارداد می بستی و برای خلف وعده مبلساز وجه التزامی تعیین می کردید که الان بتونی برابر ان اقدام کنی .
الان شما باید به او اظهارنامه بدهید.
برای متن اظهارنامه از طریق مشاوره تلفنی داره با من تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول اظهار نامه بدهید و اگر افافه نکرد دادخواست الزام به تحویل مبیع

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای به ایشان ارسال و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید