مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب محکوم برای وصول طلب به اختیار شاکیه یا محکومین

سلام، من از الف و ب شکایت کردم بابت دو فقره چک یکی 2 میلیارد از الف و یکی 900 تومن از الف و ب در یک دادخواست... الف محکوم به پرداخت انحصاری 2 میلیارد شد و دوباره بابت 900 تومن الف و ب محکوم تضامنی به پرداخت شدن
فرد ب اعتراض زد به پرداخت 900 تومن و پرونده رفت تجدبد نظر و هنوز جوابش نیمده.
حالا الف اومده اعسار زده و چون خودشم تجدید نظر خواهی نکرده گفته من اقساطی همشو میخام پرداخت کنم و از ب چیزی نگیرید و قاضی حکم به اقساط 2900 ب یعنی کل مبلغ داده است اونم با مدت خیلی طولانی، بدون توجه به اینکه تجدیدنظر ب بابت 900 ت هنوز جوابش نیمده و باید اقساط بابت 2 تومن صادر میشد و در ضمن اینجوری به ضرر منه من میخام بخشی از پولمو از فرد ب وصول کنم که ضامن هم بودن چرا وایسم تا الف همشو اقساطی بده
لطفا بفرمابید میشه قبل جواب تجدیدنظر دادرس حکم به تقسیط کل مبلغ بده و حق انتخاب با منه که بابت طلبم از کی وصول کنم یا با محکومین و راهنمایی کنید چجور من میتونم حکم کل اقساط رو باطل کنم که ففط بابت 2 تومن صادر بشه و اون 900 تومن بعد جواب قطعی تجدید نظر رو به اختیار خودم از ب یا الف وصول کنم و مجبور باشن اعسار جداگانه بزنن نه یکجا... با سپاس

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر قبل از تجدیدنظر نمی شود باید رای قطعی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صبر کنید تا رای قطعی شود سپس اقدام کنید