مشاوره حقوقی رایگان - مشکل دو سندی بودن زمین کشاورزی

سلام خسته نباشید ما زمینی داریم حدود 35هزار متر مربع که حدود 62 سال است پدرم در آن مشغول کشاورزی میباشد و زمین مذکور دارای سند تک برگ نیز میباشد و مشکلی که الان پیش آمده این است که همسایه مجاور ما شاکی شده که قسمتی از زمین او را که 3هزار متر مربع میباشد ما تصاحب کرده ایم و میگویند سند ما جلوتر از سند شماست یعنی ما زودتر از شما سند گرفته ایم و آن قسمت از زمین متعلق به ماست سوالم این است زمینی که سند دارد و مدت طولانی است که در دست ماست آیا با در دست داشتن سندی که زودتر از ما گرفته اند میتوانند زمین را از دست ما دربیاورند یا نه؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. به یک کارشناس مراجعه نمایید تا با دوربین حدود زمین را پیاده نماید.