مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو جهت مزاحمت ناموسی

سلام وقتتون بخیر ، من برای رسین به محل کارم سوار خودرویی شدم که راننده آن فرد پیری بود( تاکسی نبود ) وقتی سوار شدم به پای من دست زد و من حمله کردم به سمتشون ولی ضربه ای نزدم . سری پیاده شدم و از ماشین و پلاک عکس گرفتم . میخواستم بدونم چجوری باید از ایشون شکایت کنم که این اتفاق توسط این شخص برای کس دیگه ای نیوفته ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سوال شما قبلا پاسخ داده شده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر تاکسی نبوده به 110زنگ بزنید در دفتر خدمات الکترونیک قضایی هم شکایت منید حتما رسیدگی میشود