مشاوره حقوقی رایگان - ایا اوقاف می تواند از دست ما در بیاورد و نزایده بگذارد

سلام پدرم 4 ساعت اب را از شخصی خریداری نموده در سال 1353 و در محضر به نام پدرم ثبت می باشد در سال 1387 نماینده اوقاف از پدر اقرار نامه بر اینکه این اب اوقافی می باشد گرفته است وشورا ها امضا زده اند با توجه به اینکه پدرم سواد نداشته و از جهت حرا و حلال بودن ان وترس از خداوند بزرگ قبول نموده است بنده تحقیقاتی را که انجامداده ام اب موردنظراز شخصی به مبلغ 1200 خریداری شده،وبه اداره جهاد کشاورزی رجوع نموده ام که این اب به نام فروشنده از طریق اصلاحات عرضی واگذار شده است با توجه به اینکه مدت 20 سال به اوقاف اجاره مدهم ایا می توان اب را به کسی دیگر بدهد ویا مزایده قرار دهد،، متشکر،،،اب فوق در تصرف می باشد و به اوقاف نداده ام

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام احتمالا سابقه وقفیت برای مثلا چاه یا چشمه منشا آن وجود داشته و بعد در زمان اصلاحات ارضی از وقف خارج شده و دهه 80 مجددا حالت وقفیت آن برگشته است. شما می توانید در خصوص ابطال آن اقرارنامه دادخواست بدهید که چنانچه مدارک دیگری دارند ارائه خواهند نمود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اولاً باید وقف نامه و اقرار نامه مورد بررسی قرار گیرد . ثانیاً موقوفات قابل فروش نیست مگر در شرایط خاص.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید