مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی تصرف ملک

سلام درود بر همگی
از وکلای محترم راهنمایی میخواستم :
قطعه زمینی رو قولنامه ای از شخصی خریدم و سند رسمی نزدیم بعد از چند سال فروشنده اومده و قسمتی از زمین رو تصرف کرده به این معنی که نفروخته من قولنامه رو دادگاه بردم کارشناسی فرستادن و حکم صحت مبایعه نامه رو گرفتم هنوز اون قسمت از زمین رو فروشنده تصرف داره میخواستم بدونم بعد حکم صحت مبایعه نامه بهترین اقدام چیه تا زمین رو از تصرفش در بیارم (اینم بگم که اون زمان سند رسمی نبوده همه معاملات قولنامه ای بوده بعد چندین سال و دقیقا وقتی ملک رو تصرف داشته و ما دادگاه میرفتیم برا صحت مبایعه نامه رفته سند رسمی گرفته برا خودش) ممنون میشم وکلای عزیز در مورد راهنماییم کنن تا بتونم حقم رو بگیرم

پاسخ ها :

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

شما باید نسبت به ابطال رای ما ده 147و هم ابطال سند اقدام کنید