مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش بلاعزل

با سلام،بنده 3سال پیش،بابت 3دنگ از یک ملک،به طرف مقابلم که ایشان هم صاحب 3دنگ دیگه ی ملک بودن وکالت فروش بلاعزل دادم،چون سند در رهن بانک بود برای انجام امور اداری و انجام معامله ی بعدی به ایشان وکالت فروش بلاعزل دادم،در وکالت ذکر شده به هر قیمتی و به هر کسی از جمله خودش میتونه سند بزنه و من کافه خیارات حتی افحش رو از خودم ساقط کردم،ایشون یک صلحنامه با خودش تنظیم کرده به مبلغ 7میلیون تومن و بنام خودش منتقل کرده،در صورتیکه قیمت 3دنگ 700میلیونه،قولنامه ایی ننوشتیم که بهش فروختم،پولی هم نگرفتم،ضمن اینکه مصلحت منو هم رعایت نکردن در معامله،نمیدونم دستم به جایی میرسه یا نه،یا سند رو برگردونم مثل قبل یا قیمت روز رو مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به طور باعنایت به توضیحات جنابعالی و صرف اعطای وکالت امکان تقاضای ابطال معامله و یا مطالبه خسارت از وکیل می باشد ولیکن جهت اظهارنظر قطعی نیاز به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل می باشد