مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک و دریافت الباقی ثمن.

با درود به وکلا.مادر اینجانب ملکی را بفروش میرساند و فوت میشود.خریدار شکایت الزام سند کرده البته مبلغ کمی از ثمن هم باقی مانده است. وکیل خریدار قبلا اظهارنامه فرستاد و ما توجهی نکردیم.
میخواستم بدونم آیا حضور همه وراث در دادگاه الزامیست؟
و دریافت الباقی ثمن چگونه است آیا محکمه بین وراث تقسیم میکند یا خریدار مستقیم به ماها میدهد؟ اگر یکی از وراث نباشد چگونه اجرا میشود؟ و آیا هزینه های دادگاه هم ما باید بدیم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما هم دادخواست تقابل مطالبه ثمن بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خریدار می تواند الباقی ثمن را در صندوق دادگستری واریز نماید وراث نیز با توجه به حصر وراثت سهم خود را دریافت می نمایند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن مطرح نمایید. درصورت عدم حضور تعدادی از ورثه، نماینده دادگستری از جانب ایشان سند انتقال را امضا می نمایند. بله هزینه های انتقال سند، دادرسی و حق الوکاله وکیل برعهده شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خریدار میتواند مبلغ ثمن معامله را به حساب صندوق دادگستری واریز کند و شما بر اساس سهم الارث کسی که داریم آن را دریافت نمایید و یا اینکه با خودتان جدای از دادگستری توافق کنند و بعد رسید پرداخت را در پرونده مطروحه ضمیمه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اندازه سهم الارث وراث بین آنها تقسیم می شود.
نیازی به حضور تمام وراث نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه بافی مانده ثمن معامله را ارائه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر مشکلی من باب مالکیت ندارید حاضر نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام وراث مشخص گردد

و خریدار باید باقیمانده ثمن معامله را به حساب صندوق دادگستری واریز نماید
و سپس سند به اسم خریدار انتقال پیدا نماید

و هر کدام از وراث میتوانند سهم خود را دریافت نمایند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضور همه وراث یا شخصا یا توسط وکیل الزامی ست برای دریافت الباقی ثمن وراث باید دادخواست متقابل مطالبه ثمن دهند هر وارثی که دادخواست داد دادگاه به میزان سهم الارث ش ثمن را به او پرداخت می کند .