مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت تضمین اجاره و تخلیه

سلام
بنده در سال 91 دوفقره چک یکی مبلغ 10میلیون و یکی مبلغ 100 میلیون به مالک دادم زمان تخلیه سهل انگاری کردم چک ها پس نگرفتم بعدا بابت موضوعی با صاحب ملک اختلاف خوردیم و پرونده کیفری در دادسرا داشتیم دربحث سرقت که نامبرده سریعا اعلام داشته موضوع مالک و مستاجری فیمابین پایان یافته ولی بعدا چک 10 میلیونی من برگشت زده چکار باید بکنم
شکایت خیانت در امانت کردم رد شد
حقوقی باید 11 تمبر باطل کنم اونم شاید لاشه نباشه
مونده سرقت یا مفقودی چک

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما باید در ابتدا اظهارنامه استرداد لاشه چک برای ایشان ارسال کنید و اگر در مدت تعیین شده لاشه چک را پس ندادند، آنگاه دادخواست استرداد لاشه چک بدهید و البته باید به دادگاه دلایلی ارائه کنید که این دلایل می تواند قرارداد، اقرارنامه، شهادت شهود، رسید پرداخت وجه و دیگر دلایل مبنی بر انجام تعهد و امانی بودن چک باشد. بهتر است حتما با مراجعه به یک وکیل متن های خود را تنظیم کنید.