مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت وکلای محترم پرسش بنده در مورد رهن دادن یک واحد آپارتمان به مستاجر در قبال نوشتن قولنامه رسمی با کد رهگیری در بنگاه معاملاتی و گرفتن چک تخلیه از مستاجر می باشه که متاسفانه بعد از گذشت 3 ماه از ساکن شدن مستاجر در واحد مذکور و نوشتن قولنامه معتبر از دادن چک تخلیه به بهانه های مختلف خودداری نموده است ایا امکان شکایت از ایشان بابت این مورد ( عدم دادن چک تخلیه ) وجود دارد . لطفا راهنمایی فرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام خیر. مگر در قرارداد ملزم شده باشد که الزام وی را بخواهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در اجاره نامه قید شده که که چک بابت ضمانت تخلیه به شما ارائه دهد می توانید از مراجع قضایی پیگیر شوید