مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

سلام. برای من یه ابلاغیه اومده برای اجرای حکم. ده روز وقت دارم برم اجرای احکام. پرونده م مال سه سال پیش یعنی 95 بوده. نمیدونم چرا برج 4 امسال برام ابلاغ اجرای حکم اومده. حکمم شلاق هست 50 تا. برای ناموسی. شاکی رضایت داده. راهی هست که حکم اجرا نشه.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
جنبه عمومی جرمه و تعزیری هست . باید به اجرای احکام مراجعه کنید تا اجرا بشه .