مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بائن و خلع

درطلاق بائن و خلع اگر به هر دلیلی قاضی بگه برید زن وشوهر دفتر الکترونیک قضایی واعلام نماید به رای صادره هیچ اعتراضی ندارید نه تجدیدنظرخواهی استان و نه دیوان عالی کشور بعدبیاید قطعی تونو بدم به هر دلیلی بعد طلاق به مشکل بر میخورید ایاحق اعتراضی نداریم دوفرزند با من هستن ومادرشون در ماهی 3روز حق دیدنشونو داره ویک فرزند نزد خانم هست اما برای آن فرزند زمانی مشخص نشده بود زمانی فرزندان رامیبینه منم حق دیدن آن فرزند را هم دارد بعد
20دقیقه درحیاط میدیدم دعوامون شداشتباه کردم خودم گفتم اگر مینوشت ملاقات کند حرف شما درست 1ساعت 2ساعت حق دیدنشونو داشتم اما بعد 1سال دیدم بهر دلیلی دیدنو میکنن ملاقات کند رفتم گفتم در جوابم گفتن چه فرقی میکنه گفتم اگر فرقی نمیکرد چرا پارتی بازی کردین کلمه روعوض کردین حالا حقه اعتراض داریم

پاسخ ها :

ملاقات فرزند طلاق بائن طلاق خلع