مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

من وهمسرم 45روزمشاوره روگذروندیم ودرخواست طلاق تودفترخدمات ثبت کردیم بعدتوی شورای حل اختلاف بخش خانواده تعیین شعبه شدیم وچون رییس دفترخدمات قضایی میگفت رای شعبه خوب نمیتونه باشه ماتوجلسه حضورنیافتیم ولایحه دادیم که دادگاه به پروندمون رسیدگی کنه وبعدش دادنامه اومده برامون که نوشته چون مساعی اعضاشورادرجهت اصلاح ذات البین طرفین دعوی میسر نشدپرونده جهت صدورتصمیمات مقتضی به محضرریاست دادگستری اعاده میگردد حالامیخام بدونم‌چندروزطول میکشه تاازدادگاه دعوت بشیم؟؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قابل پیشبینی نیست روند پرونده را از طریق ثنا پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مدت زمان رسیدگی در دادگاه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به ترافیک پرونده های شعبه مربوطه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا زمان مشخصی ندارد بستگی به شلوغی و ترافیک پروندها دارد

یک وکیل :

مدت زمان قابل پیش بینی نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بر اساس حجم كار شعبه تعيين وقت خواهد شد
پيگيري حضوري مي تواند مؤثرباشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مشخص نیست ، بستگی به حجم پرونده ها در دادگاه دارد .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به شعبه دادگاه و حجم پرونده ها و روش رسیدگی دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به اوقات دادرسی شعبه دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان مشخصی ندارد اما بعد از یک هفته بهتر است حضوراً به شعبه مراجعه کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

زمان دقیقی را نمی‌توان تعیین کرد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام زمان دقیقی نمیتواند گفت ولی حدودا یک ماه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مشخص نمی باشد اگر قصد طلاق داشتید می توانستید به نوع دیکری اقدام کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مواعد دادگاه قابل پیش بینی نیست ، بستگی به شعبه رسیدگی کننده و حجم و تعداد پرونده های مطروحه در ان شعبه دارد.

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

بستگی به وقت های رسیدگی شعبه داره بین یک تا سه ماه

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد ولیکن ظرف حداکثر یکماه ابلاغیه وقت رسیدگی برای شما ارسال می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زمان قابل پیش بینی نمی باشد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بستگی به میزان پرونده های در جریان و شلوغی مجتمع قضایی داره، ولی قطعا از یک ماه بیشتر نخواهد بود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قابل پیش بینی نیست بستگی به شعبه مرجوعه دارد