مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زنی ک بیماری دارد

من 10ساله ازدواج کردم یه پسر 8ساله دارم چند سال پیش متوجه شدم پسرم یک بیماری ژنتیک داره که چندسال بعد فلج و زمین گیر خواهد شد? که وقتی آزمایشات مختلف دادیم فهمیدیم از مادرش بهش انتقال پیدا کرده و بردار خانمم همین بیماری را داشته و خانواده ش مطلع بودن ولی پنهان کردن از من ک لاقل جلوگیری کنم از به دنیا امدن یک کودک بااین مشکل ...الانم باهم بحث داریم و خانمم میخاد مهرش را ب اجرا بگزاره مهریه ش سنگینه من توان پرداخت ندارم ....ثابت کردن بیمار بودن خانمم تاثیری نداره ک مهریه را ندهم یا کم کنن ازش؟چون دکتر گفت بچه هاش درگیر میشن بازم اگ بچه بیاره....

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه خیر تاثیری در مهریه ندارد سایر جهات ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست اعسار بدهید تا با توجه با توان خود پرداخت نمایید اما نپرداختن خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مطالبه مهریه می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کنید

یک وکیل :

خیر تاثیری در پرداخت مهریه ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بیماری همسر شما تاثیری در مهریه ندارد و مهریه باید اقساط یا کلا پرداخته شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
هيچ مادري خواستار بيماري فرزند نيست

راهي براي عدم پرداخت مهريه وجود ندارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
چون نزدیکی واقع شده ، حتی در صورت اثبات تدلیس در ازدواج باز هم تمام مهریه به زن تعلق میگیرد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه جزو حقوق مسلم زن است و راه حلی وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به مهریه ربط ندارد اما میتوانید از او و پدرش بابت تدلیس و پنهان کردن بیماری ژنتیکی و تسبیب آنها در بیماری فرزند شکایت کیفری بکنید تا بدینوسیله او را وادار به بذل مهریه بکنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه راهی برای عدم پرداخت مهریه وجود ندارد
می توانید درخواست اعسار دهید و مهریه را به صورت اقساط پرداخت نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

درود
در پرداخت مهریه تاثیری ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر در هر صورت باید مهریه را پرداخت کنید می توانید دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
خیر تاثیری در مهریه ندارد لکن میتوانید دادخواست اعسار مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نکاح قابل فسخ نیست

و زوج باید مهریه را پرداخت
نماید و زوج میتواند دادخواست
اعسار از پرداخت محکوم به را
مطرح نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید دادخواست اعساردهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

این موضوع از موارد فسخ نکاح نیست و مهریه به زوجه تعلق میگیرد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه بیماری ایشان تاثیری دز مهریه ندازد ولیکن پس از صدور رای می توانید درخواست تقسیط و اعسار دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مهریه در هر صورت باید پرداخت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مهریه کامل به ایشان تعلق میگیرد.برای فریب در ازدواج می توانید شکایت کیفری کنید و سوء‌نیت ایشان را باید ثابت کنید. اما برای فسخ نکاح به علت تدلیس باید بلافاصله بعد از اطلاع اقدام میکردید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

ارتباطی ندارد شما مهریه خانم را باید بپردازید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

مهریه را نمیتوان تحت هیچ عنوان وادعایی ساقط کرد. ومشکل مزبور نمیتواند مهریه را با عدم پرداخت مواجه نماید