مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با سلام وخسته نباشید 3سال پیش شخصی با مدارک اصلی ملک وکلید ملک دریک شهرکی در کردان کرج مدعی براین بود که مالک ملک هستم وسندووکالت بلاعزل دارم ولی نمیتوانم سند بگیرم وباصاحب اصلی واولین ملک مشکل داریم اگر می‌شود ما بنام شما وکالت بزنیم که مالک اولی سندرم بنام شما بزند ابتدا قبول نکردم مس از مدتی مجددا تماس گرفتن واز طریق مانورهای متقلبانه وفریبنده مدارای کردند که وکالت بلا عزل بنام بنده نمودند ولی بیع را نداشتند مجبور به جعل شدند که هنوز قبول نمی کنند که جعل است وهنوز هم خودرا مالک می‌دانند بنده پس از آنکه متوجه معارض شدم یکی دوماه بودتازه بنام بنده شده بود خودم شخصا از وکالت انصراف دادم وکلیه مدارک آنها را دادم و صورت جلسه دارم که خودشان امضا کردند ما تحویل گرفتیم پولی هم ردوبدل نشده آیا جرمی به من تعلق می‌گیرد شاکی هم نسبت به من رضایت داده

پاسخ ها :

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
به دلیل فقدان عنصر روانی، جرمی متوجه شما نمی باشد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیاز به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید بررسی دقیق و جامعی انجام شود و سپاس می‌توان نظر داد⚖⚖

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید سوء نیت شما احراز شود بهتر است در یک گفتگوی متقابل راهنمایی دقیقتری شوید