مشاوره حقوقی رایگان - درباره کارشناس خبره که پرونده داوری اختلاف مالی بین دو نفر بوده

یک پرونده داوری بین دو شریک در یک شرکت با مسئولیت محدود که هردی پنجاه درصد سهم دارن و حق امضا هم دارن خواسته ای خواهان سه خواسته بوده مالیات سال‌های 95 و 96 و طلب از خوانده مقداری پول طبق فیش های واریزی که کارشناس انتخاب شده توسط داوران خبره بوده و رای ایشون با وجود مدارک خلاف واقعیت بوده و به نفع خوانده از سه خواسته دو تا رو رد کرده که مجبور به هیت سه نفره کارشناسان رسمی ارجاع داده شده و سه نفر کارشناس رسمی هر سه خواسته رو بعد بررسی تأیید کردن اما برای خواهان هزینه ای زیادی در بر داشته. الان با شکایت به کانون کارشناسان رسمی ایران و استان اونا اعلام کردن کارشناس رسمی نیست پس باید از طریق دادگاه شکایت کرد سؤال اینه به کجا باید شکایت مطرح کرد و تقاضای خسارات و هزینه ای که به سه کارشناس پرداخت شده بخاطر سهل انگاری در رأی کارشناس خبره و توجه نکردم به مدارک امکانش هست میشه شکایت کرد یا نه. وقتی سه نفر تأیید کردن هر سه خواسته خواهان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معلوم نیست شما الان از داور و رای او شاکی هستید یا کارشناسانی که رسمی نبوده اند ؟
انچه مسلم است قرارداد بین شرکا خیلی موثر است
باید مدارک را به یک همکار وکیل نشان دهید