مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت اشتباهی

من مبلغ 6350000تومن به اشتباه کارت به کارت کردم و آدرس طرف ندارم فقط پرینت انتقال پول شماره کارت دارم از طریق مجتمع قضایی الکترونیک دادخواست تنظیم کردم و ارجاع دادن به شورای حل اختلاف در این صورت شورا چگونه طرف پیدا میکنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شماره کارت آن طرف را معرفی کنید می تواند از بانک مربوطه اطلاعات آن شخص را درآورد