مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

با سلام بنده قصد دارم حواله دگینیتی پریستیژ ب قیمت کارخانه 1میلیار و صد رو با تنظیم اقرارنامه و وکالت بفروشم خریدار از من سفته ضمانت به قیمت روزیک میلیارد و ششصد خواسته
حتما در قرارداد ذکر خواهم کرد که سفته بابت ضمانت تعویض پلاک بوده و فاقد ارزش دیگری است
می‌خوام بدونم با توجه به غیر قانونی بودن و عدم امکان صلح اگه بهمن خودرو متوجه بشه غیر از عدم تحویل خودرو بخواد منو جریمه مالی کنه ریسکش چقدر هست چون مبلغ خیلی بالایی هست و ممکنه چند برابر خسارت مالی متحمل بشم ؟؟؟ اگر خطرات احتمالی بابت فروش حواله هست لطفا بنده رو در جریان بزارید و .. من بیکار و خانم هستم و هیچ دارایی ندارم ... ب پول حواله نیاز دارم که ثبت نام کردم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیقه به توان کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر در حواله منع فروش ذکر شده ، با مشکل مواجه میشوید . از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا توضیحات کامل ارائه شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروش حواله خودرو غیر قانونی است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه فروش حواله منع قانونی دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
قانون در اين زمينه وجود ندارد
و لذا منع قانوني نداريم
ليكن شرط ضمن قرارداد فروش با فروشنده منع انتقال دارد
ممكن است از طرف فروشنده فسخ
يا خريدار مدعي شوند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر چند که عرفا چنین معاملاتی انجام میشود ولی ممکن است مشکل ساز شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بستگی به حواله شما دارد اگر منه خرید و فروش لحاظ شده باشد در صورت متوجه برای شما آثاری به دنیا دارد اما اگر نه من این داشته باشد می توانید مطابق ماده 10 قانون مدنی قرارداد تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انتقال حواله قانونی نمی باشد و به هر صورت ریسک دارد