مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

سلام خدمت وکلای گرامی..
ما یه آشنا داشتیم که اوایل که طرح قرعه کشی اومده بودو کسی زیاد نمیدونست اومد مدارک مارو گرفت که بره برا خودش ثبت نام کنه ..یه چن ماهی نوشت ولی برنده نمیشد.هر سری هم که میرفت کافینتی که ثبت نام کنه زنگ میزد که کد براش بخونیم..یه چن ماهی گذشت وما خیال کردیم دیگه ثبت نام نمیکنه..تا اینکه یه روز پیام برنده شدن برامون اومد.ماهم چون وقت کمی داشتیم برا واریز وجه ..حواله رو فروختیم به کسی دیگه...بعدآشنامون بعد 4ماه زنگ زد وگفت چرا حواله رو فروختین وماشین ماال من بوده چون من ثبت نام اولیه کردم...ایا میتونه این ادعا رو بکنه در حالی که نه چیزی بینمون نوشته شده نه پولی برا خودرو داده فقط رفته کافینتی ثبت نام کرده...ما چون میدونستیم میخواد حواله رو همینجوری ازمون برداره خبرش نکردیم وبه کس دیگه فروختیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و شما وظیفه ای در انتقال حواله به نامبرده نیستید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که قبلا در این خصوص توافق شفاهی نموده باشی میتواند اقدام نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده، چنین ادعایی وارد نیست و در صورت شکایت نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نمی‌تواند در این خصوص ادعایی داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند اخلاقا باید به عهد خویش وفادار می بودید
لکن
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر حقی نسبت به خودرو ندارد...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، اگر اون شخص ثبت نام اولیه رو کرده باشه و مدارک مورد نیاز رو تحویل داده باشه، ممکنه بتونه ادعا کنه که خودرو مال اون بوده. البته در صورتی که هیچ تفاهمی بین شما و اون شخص در مورد فروش خودرو وجود نداشته باشه

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

گرچه کار غیر اخلاقی کرده‌اید اما ایشان نیز نمی‌تواند علیه شما اقدام می‌کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

نمی‌تواند علیه شما اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد