مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

آیا فروش حواله خودرو قانونی است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن خودرو دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق بخشنامه شرکت های خودرو ساز غیر قانونی است که از لام کرده اند غیرقابل فروش ولی در عمل معامله می شود و دادگاه ها نیز به قرارداد های خرید و فروش حواله رسیدگی می کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونی نیست اما با شرایطی قانونیش می کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آنچیزی که اعلام شده امکان خرید و فروش نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که گروه خودروسازی مربوطه منع نکرده باشد مانعی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در بخشنامه‌هایی که از شرکت‌های خودرو ساز ایران خودرو و سایپا صادر شده است فروش حواله خودرو اقدامی غیرقانونی است و فروش حواله خودرو غیرقابل فروش می‌باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر ولی عملا انجام میگردد که ممکن است مشکلاتی به همراه داشته باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

حواله خودرو، سند قراردادی است که میان تولید کننده و نماینده او، با برنده قرعه کشی خودرو صفر تولید داخل، بسته می شود و بیانگر تعهد تولید کننده بر تحویل خودرو در موعد مقرر، به دارنده آن، می باشد. از شرایط قانونی و حقوقی خرید و فروش حواله خودرو، این است که در حواله، امکان انعقاد قرارداد صلح، درج شده باشد.

لذا فروش آن با رعایت شرایط قراردادی بلامانع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با وجود اینکه اعلام شده قانونی نیست اما محاکم قضایی به انها رسیدگی میکند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . اگر جدید و ازطریق قرعه کشی سامانه خودرو گرفته اید، خیر

علی بیگ زاده جنگان

جناب آقای علی بیگ زاده جنگان :

طبق قرارداد شرکتهای خودروسازی غیر قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در عمل در جامعه ، حواله خودرو ، خرید و فروش میشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با مطالعه قرارداد کارخانه مسلما منع از خرید و فروش میباشید ولی در عمل خرید و فروش میشود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بستگی به شرایط فروش خودرو که قابل انتقال است یا خیر دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فروش حواله خودرو قانونی است، اما محدودیت‌هایی دارد در هر صورت، برای فروش حواله خودرو بهتر است به قوانین و مقررات جوع کنید و از صحت و قانونی بودن تمام مراحل فروش اطمینان حاصل کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله،امتیاز خود را با توافق طرفین به دیگری واگذار میکند