مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام خسته نباشید. حدود 1ماه بعد اجرا گذاشتن مهریه همسرم سهامی بنامم بود که 45 میلیون نقد و 45 میلیون آن قسطی که ماهیانه 1875000تومان بود خریده بودم به نام پدرم سند قطعی زدم در کل سهام از پدرم بود ولی به نام من چون سهام مربوط به محل کارم بود باید به نام خودم خریداری میشد به همین خاطر پدرم پول بازنشستگی سرمایه گذاری کرد با خرید این سهام حالا همسرم به جرم فرار از دین از من و پدرم در تهران شکایت کرده که نیابت داده شد محل زندگیمون و در جلسه دادگاه حاضر شدیم و پس از گفتن اظهارات چک 45 میلیون نقدی اول که توسط پدرم به شرکت سهامی واریز شده بود ارایه کردیم ولی اقساطشو پول نقدی از پدرم می گرفتم و به دلیل اینکه شرکت از حساب حقوقی من برداشت میکرد به حساب واریز میکردم و فیش های حقوقی خودمم در طی دو سال اقساط ارایه کردم که ماهیانه 1400میگرفتم ولی اقساط 1875000بوده و قادر به پرداخت نبودم اگه سهام از خودم بود که قاضی متوجه بشه توانایی پرداخت نداشتم غیر از اون خرید وسایل داشتم برای جهیزیه متاهلم که بودم وام هم پرداخت میکردم از حقوق 1400شاید ماه 400 بیشتر برام نمیموند و دو نفرم شاهدم از همکارام بردم که زمان ثبت نام بودن و اینکه از پدرم بوده شهادت دادند. حالا پرونده به تهران ارسال شده میخواستم راهنماییم کنید چی میشه یا در صورت محکوم شدن چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " چی می شود را از قاضی پرونده سوال کنید و یا منتظر صدور رای بمانید و در صورت محکومیت نیز رای صادره را به مرحله اجرا درآورید .

پرسشگر :

سلام ممنون ازشما.شرمنده کن دسترسی به قاضی پرونده ندارم چون خودم شهرستانم قاضی پرونده هم تهرانه.فقط میخاستم نظر شمارو بدونم ازدیدگاه شما چه حکمی قاضی خواهد داد.ممنون

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-شما محکوم می شوید.2- این سهام به نفع همسرتان به میزان طلب توقیف می شود.یاالله