مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیدن فرزند مشترک تا رای دادگاه بدون رای قاضی باهماهنگی نیروی انتظامی

زنم چهار ماهه که بدون دلیل وبی خبر از من خانهام راترک کرده وپیش مادرش زندگی میکندویک هفته بعد ازرفتن درخواست طلاق دادن وموقع ترک خانه پسر9ساله راهمراه خودش برده بود 60روزممانعت کردن برای دیدن وحتی تماس تلفنی بعد 60روز همراه دونفر از بزرگ ها رفتم برش گردونم خونه که نیومدن ومن به ناچار بچه ام روبا خودم برداشتم اوردم وقتی به پسرم میگم که ببر مت پیش مادرت همدیگرو ببینید میگه دلم میخواد مادرم وببینم ولی منو اونجا اذیت میکنن مادرم هم چیزی بهشون نمیگه ومادرش هم راضی نمیشه جای دیگه ای بیاد اگه پسرم تو دادگاه خودش قبول نکنه واسه دیدن مادرش قاضی قبول میکنه

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حق ملاقات غیر قابل سلب است و درصورت ممانعت از ملاقات ذیحق جرم محسوب میگردد. ولیکن امکان اجبار فرزند به ملاقات نیز نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر همسر شما حق ملاقات را خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مساحت تر در خطر باشد می توانید به دادگاه اطلاع دهید تا ملاقات فرزند محدود شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هیچ کس نمی تواند والدین را از ملاقات فرزند محروم نماید اما دادگاه محترم با توجه به مصلحت طفل تصمیم مقتضی می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ملاقات فرزند ، حق والدین میباشد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر عزیز حضانت فرزند پسر تا 7 سالگی با نادر و پس از آن با پدر است و جای نگرانی نیست