مشاوره حقوقی رایگان - آیا این تجاوز جنسی بوده یا یک کمک؟

سلام من حدود 7 ماه پیش توی باشگاه مربی منو صدا کرد یه جا تو زمین نشستیم و به من گفت که میتونه از چشمام بفهمه که فیلم سکسی میبینم و خود ارضایی میکنم و من هم واقعا خیلی ترسیدم اون به من گفت که دو راه وجود داره اول این که باید جلوی یکی از اونایی که اعتماد دارم این کارو بکنم (یعنی خود ارضایی کنم و همون کاری که تو فیلم هست انجام بدم) یا اینکه بیخیال من شه و اگر یه روز پلیس ورزش اومد بازرسی منو مجبوره به اون معرفی کنه اخه باشگاه من تو... (یکی از نهادها) و اگر اونا یعنی (نهاد موردنظر) بفهمه که من اینکارو کردم با خودم این کارو میکنه و پدرم از کار بیکار میشه و دیگه نمیتونه کاری کنه من هم دیدم که اون یک گوشی کوچیک برداشت و با اون هی روی دکمه هاش میزد و اون گوشی لمسی شو در اورد و براش یه پیام اومد نوشته بود پلیس ورزش و پیام داده بود پرونده ی جدیدی وجود داره من هم خیلی ترسیدم و اون گفت تو باشگاه به کی اعتماد داری و من هم گفتم خود شما و اون به من گفت شاید با خواهش بتونم کمکت کنم من هم گفتم باشه گفت بریم تو اتاق وسایل ورزشی یه توپ گرد بزرگ اورد و هم میزد به سرش و میگفت حالم از این کار به هم میخوره اخرشم من رو اون توپ از شیکم دراز کشیدم و اونم رو من خوابید اما آلت تناسلیش رو بالای کمرم گذاشت و شروع کرد اما بعد از چند لحظه گفت حالم داره بهم میخوره و رفت کنار تموم شد و به من گفت م.. قول بده که دیگه نه خودارضایی کنی و نه فیلم ببینی رفت تو اتاق مربیا و درو باز گذاشت بعدشم گفت بیام جلو در بشینم نشستم بعد بهم گفت فک میکنی این کاری که کردم اشتباه بود یا کمکت کردم گفتم نمیدونم با شک گفتم اونم بعد از اون کارش خودش گفت که آلتشو گذاشت رو کمرکم و واقعا هم همینطور بود اما نه لباس در اوردیم نه چیزی از رو شلوار و با شلوار خودش آلتشو گذاشت رو کمرم وقتی با شک گفتم نمیدونم درست بود یا اشتباه گفت بیا منو برد پشت یه جا که قبلا دستشویی بود و گفت اول من برم تا کسی شک نکنه و بعدشم خودش اومد رفتیم اونجا رو یه پارکت بهم گفت که خم بشم بعد دوباره آلتشو گذاشت رو کمرم اما دوباره بعد از چند لحظه حالش بهم خورد و گفت برم بیرون و دوباره ازم قول گرفت که نه خودارضایی کنم و نه فیلم ببینم و از اون روز تا حالا هم مثل بقیه بچه ها باهام رفتار میکنه میخواستم ببینم ایا اون قصد سوء استفاده از منو داشته یا کمک کردن بهم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

خواهشم این است که به اتفاق یک نفر بزرگتر و معتمد خود

جهت مشاوره تخصصی در دفتر اینجانب حضور پیدا کنید و

جلسه مشاوره مذکور تماما رایگان و معتاقبا عند الاقتضا وکالت

جهت شکایت از مربی مذکور هم برای شما و هم خانواده شما از طرف اینجانب رایگان خواهد بود

تا سریعا با روشن شدن موضوع در خصوص مربی مذکور تدابیر لازم را انجام دهیم

سایر بچه های مردم در خطر تجاوز جنسی و ازار جنسی از ناحیه این مربی بیمار هستند

شما مرتکب هیچ جرم و یا تخلفی نشده اید و برای پدرتان هم مطمئن باشید تهدیدی وجود ندارد و جای هیچ نگرانی برای شما و پدرتان نیست

لیکن وجود چنین شخصی برای یک مجموعه ورزشی که پدر و مادر ها با

اطمینان فرزندان خود را به نامبرده می سپارند فوق العاده دارای اسیب و تهدیدات جدی است

تماس بگیرید سپاس