مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و ازار جنسی

با سلام
وقت شما بخیر
بنده در شرف طلاق هستم
شخصی از سالها قبل عاشق من بوده و به محض اینکه خبردار شدند که من دارم طلاق میگیریم شروع به پیام دادن و تماس و تعقیب کردن بنده کرده اند.
یک بار هم در خیابان موبایل من رو دزدیدند و گفتند باید سوار ماشینشون بشم . من هم بلافاصله با پلیس تماس گرفتم و به محض اینکه دید پلیس اومده به اون یکی خطم زنگ زد و گفت بگو پلیس بره تا موبایلت رو بیارم وگرنه خانوادت رو باخبر میکنم و ابروت رو میبرم

من از ترسم به پلیس گفتم مشکل حل شده و برن ولی به هر حال صورتجلسه شد و من امضا کردم
حالا مدام به من زنگ میزنه و میگه باید برم پیشش و اگر نرم به خانوادم میگه و من رو میکشه

الان هم تهدید کرده که باید برم پیشش و میدونم میخواد ازم فیلم بگیره

چون در شرف طلاق هستم یکم داستان شکایت کردن برام سخت شده و نمیدونم باید چه جوری اقدام به این کار کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود و بازبینی دور بین و صورتجلسه تنظیمی و پیام ها و پیامکهای ردو بدل شده شکایت تهدید و نزاحمت نطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما از ایشان شکایت تهدید و مزاحمت و توهین را مطرح نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما شکایت کنید وگرنه جری تر شده و بیشتر مزاحمت ایجاد می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان مزاحمت برای نوامیس از آن شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازمند بررسی دقیق و جامع پرونده می باشد و نظر قطعی بعد اعلام میشود⚖⚖

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید و توهین میتوان طرح شکایت کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ایشان شکایت تهدید و مزاحمت و توهین را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای احقاق حق خود نیاز به اخذ وکیل است.