مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دختر 19 ساله

سلام خسته نباشید.
من دخترم و 19 سالمه، پدر و مادرم از هم دیگه جدا شدن.من با اینکه 19 سالمه هیچ ازادی ندارم پدرم خیلی به من گیر میده یک مدت پیش پدرم بودم ولی هیچ پولی به من نمیداد و ازادی نداشتم رفتم پیش مادرم اما اینجاهم هیچ ازادی ندارم همش بهم گیر میدن فقط یک روز در هفته مادرم بهم اجازه میده برم بیرون و خیلی بهم زور میگن اعصابمو همیشه خورد میکنن و نمیزارن من کمی ازادی داشته باشم من باید چیکار کنم؟
و اینکه من هیچ حقوقی از پدرم دریافت نمیکنم و هرچی میگم حرف گوش نمیکنه.
نمیخام بحث و دعوا پیش بیاد یا کار دادگاهی زیادی انجام بدم چیکار باید انجام بدم ؟
لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ب سن قانونی رسیده اید و میتوانید خودتان تصمیم بگیرید و پرداخت نفقه دختر تا قبل از ازدواج بر عهده پدر است. توصیه میشود برای کمک با شماره گویا اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با مصالحه مشکلات را برطرف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بنده ب تر است به حرف پدر و مادر خود گوش کنید و اگر مشکلی بود می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
بهتر است به یک مشاور مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و شما از جواد مختلفی قابل بررسی است می توانید از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت نفقه می توانید از پدر خود به وسیله دادخواست نفقه جاریه خود را مطالبه کنید و در ارتباط با آزادی شما از سن رشد مستقل محسوب می شود اما مراقب باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخصوص نفقه تا زمانی که ازدواج ننموده اید نفقه برعهده پدر خواهد بود در خصوص آزادی عمل نداریدبا توجه به رشیده بودن شما در امور مالی و غیرمالی مستقل می توانید عمل نماییدالبته با حفظ حقوق واحترام به والدین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
نفقه دختر مجرد تا زمان ازدواج برعهده پدر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شماره گویا اورژانس اجتماعی123 تماس بگیرید شما به سن قانونی رسیدید و میتوانید خودتان تصمیم بگیریداما به نظر پدر و مادر شما نگران شما هستند و به آنها احترام بگذارید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام به یک روانشناس جهت مشاوره خانواده مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نفقه تا قبل از اشتغال و ازدواج با پدر می باشد
با مشاوره روانشناس و یا اورژانس اجتماعی مشورت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست نفقه بدهید. اگر نمی‌خواهید دادگاهی شود به اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید تلفن 123.
و به یاد داشته باشید تا کاملا مستقل نشده اید اخلاق ایجاب می کند تحت فرمان و اطاعت از قوانین و مقررات منزل پدر و مادر خود باشید .