مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر موبایل

سلام
من گوشیم برای تعمیر پیش تعمیرکار بردم. توی رسید زده بود تعمیرکار 1 ماه در قبال وسایل بعد از تعمیرات در قبال جنس شما تعهد دارد. من به علت مشغله و بیماری دو ماه بعد از تعمیر برای گوشیم مراجعه کردم. تعمیرکار میگه چون یک ماه بیشتر شده من تعهدی ندارم. چه باید کرد؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اظهار نامه بدید و ازش نطالبه کنید بعد آن دادخواست استرداد موبایل مطرح نمایید