مشاوره حقوقی رایگان - تصاحب زمین ملک توسط همسایه مجاور

حدود 10 سال پیش مالک ملک مجاور که در حال ساخت و ساز بود مقداری از زمین ملک پدری ما را که از دیوار ملک ما تراشیده بود و جزو سند او به حساب نمی آمد با خدعه و نیرنگ پدر ما را به محضر برد و از او رضایت گرفت و آن مقدار را به سند خود اضافه کرد و در قبال آن هیچ مبلغی به پدر ما پرداخت نکرد با توجه به اینکه پدر ما فوت کرده است آیا ورثه می توانند بر علیه شخص مذکور دادخواست تنظیم کنند و مطالبه ثمن کنند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر ادله کافی داشته باشید می توانید دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تواقچفق پدر شما با این فرد معتبر و قانونی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید مالیکتی و تصرفات سابق و فعلی شما د برررسی اسناد مذکور باید صورت گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به مفاد وکالت‌نامه و توافقات طرفین خواهد داشت

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. اگر در وکالتنامه به رضایت و واگذاری رایگان تصریح نشده باشد، می توان برای ثمن اقدام کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بتوانید ثابت کنید پدرتان ثمن معامله را دریافت نکرده می توانید مطالبه کنید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام امکان مطالبه ثمن دشوار هست به وکیل مراجعه حضوری داشته باشید

یک وکیل

مدارک و مستندات می بایست برسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با گواهی انحصار وراثت به عنوان قائم مقام پدر

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
خیر چون پدر در قیدحیات خودش رضایت داده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با نوجه به اعلام رضایت مالک وقت خیر

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلامبا توجه به اینکه مالک در زمان حیات خود رضایت داده خیر

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله می توانید
اما دادگاه نیازمند شهود و اسناد قاطع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دز صورت عدم دریافت ثمن و بسته به توافق طرفین امکان پیگیری می باشد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

بستگی به توافق پدر و اون فرد داره ک رایگان بوده یا ثمن رو باید میداده اگر ثمن رو باید میداده میتونین دادخواست مطالبه بدین