مشاوره حقوقی رایگان - حضانت کودک بعد از فوت پدر و مادر

سلام. بعد از فوت پدر و مادر حضانت فرزند اگر پدر بزرگ پدری توان نگهداری نداشته باشد یا خودش بگوید نمی توانم آیا حضانت به جد مادری داده میشود یا جد پدری میتواند خودش به کس دیگری بدهد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این امکان وجود دارد اما در هر صورت دادگاه محترم صلاحیت طفل را در نظر می‌گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله جد مادری می تواند حضانت را به عهده بگیرد لیکن بستگی به نظر دادگاه دارد