مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

از حساب من پانزده میلیون پول برداشت شده ..بهم زنگ زد کد ملی کارت بانکی و کد را دادم...آیا بدون وارد کردن وی سی دو یا تاریخ یا رمز اول با دوم ..چگونه حساب مرا خالی کردن..از خط خودمم که برداشت نبوده...آیا می‌تونم از بانک شکایت کنم ؟وپولم برگردانم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه بانک مذکور جهت پاره ای از توضیحات مراجعه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گاهی اوقات cvv2,و تاریخ انقضا در برنامه ثبت است یا ذخیره شده و نیازی به آوردن مجدد ان نیست در هر صورت از بانک پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما از بانک و مراجع قضایی پیگیری نمایید ببینید پول شما به کدام حساب منتقل شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما پیگیری کنید وشکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع را از طریق مارجع قضایی پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید

و سپس شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دوست عزیز بارها اعلام نموده اند شماره کارت و کدملی و ... را به اشخاص بخصوص کسانی که تماس میگیرند ندهید . شما نمیتوانید از بانک شکایتی داشته باشید بلکه میتوانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با یلام
ابتدا به بانک مراجعه و تقاضای ریز پرینت حساب خود کنید و اطلاعات حساب کاربری ک پول واریز شده و با این مدارک از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت و همچنین موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در اسرع وقت از طریق فتا اقدام و حساب بانکی خود را مسدود نمایید. متاسفانه علیرغم اطلاع رسان های بسیار درخصوص کلاهبرداری بنحو مزبور قربانی کلاهبردار ها شده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید ابتدا به بانک مراجعه نمایید و متوجه شوید به چه صورت پول از حسابتان برداشته شده و با توجه به مدارک و مستندات شکایت نماید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر ارتباطی به بانک ندارد شکایت تحصیل مال به طریق نامشروع نمایید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بانک پیگیری و شکایت تحصیل مال نامشروع و مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در کلاهبرداری رایانه ای ارتباط مستقیم بین مجرم و بزه دیده وجود ندارد و جرم ارتکابی از طریق رایانه انجام می گیرد . مجازات جرم کلاهبرداری اینترنتی یک تا سه سال حبس ، رد مال به صاحب آن و جزای نقدی معادل مال ماخوذه است .

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایید.