مشاوره حقوقی رایگان - در مورد افت قیمت خودرو در تصادفات

باسلام و خسته نباشید
دو هفته پیش با خودروی خودم با یک خودروی پژو پارس سفید مدل 1389 تصادف کردم
که بنده مقصر اصلی تصادف هستم
بعد از کارهای بیمه و پرداخت خسارت از طریق بیمه ماشین خودم ، شخص مقابل از بنده بخاطر دریافت افت قیمت ماشین شکایت کرده است.

سوال : ایا به خودروی ایشان افت قیمت تعلق میگیرد ؟؟؟
و اگر تعلق میگیرد ایا امکان اعتراض و اعسار
نسبت به رای دارم ؟؟

با تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان افت قیمت با کارشناس رسمی دادگستری است.
به نظر به خودرو مدل 89 افت قیمت تعلق نمی گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر مدل ماشین بالاتر از 5 سال باشد افت قیمت تعلق نمی گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما چندین بخش حقوقی است که باید تک تک بررسی شود ⚖⚖

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر به ماشینی با این تاریخ افت قیمت تعلق نمیگیرد بله شما میتوانید دادخواست اعسار دهید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خسارت افت تعلق میگیرد، البته مهلت اعتراض و در نهایت در صورت عدم تمکن مالی درخواست اعسار هم پذیرفته میشود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
قانونا حق مطالبه ی افت قیمت دارد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اینکه افت قیمت به ایشان تعلق می گیرد یا خیر بستگی به نظر کارشناس مربوطه دارد لیکن می توانید درخواست اعسار کنید و منعی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله افت قیمت شامل ایشان میشود البته بستگی به نوع ، مدل ، رنگ شدگی قبلی خودرو و ... خواهد داشت
و رای بدوی دادگاه قابل تجدیدنظرخواهی میباشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به اینکه زیر هفت سال است بله تعلق میگیرد. البته در صورتی ک قبلا از همان. نواحی در تصادفات قبلی اسیب ندیده باشد.
و در خصوص اعتراض و اعسار بله
با توجه به شرایط مالی خودتان میتواند ادعای اعسارکنید و با توجه به شرایط مالی شما ب صورت اقساط میتواند پرداخت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به مدل خودرو به نظر نمی‌رسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی افت قیمت تعلق می گیرد
در صورت داشتن شرایط،ممی توانید اعسار دهید
اعتراض هم در مهلت می توانید داشته باشید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تعلق یا تعلق افت قیمت بستگی به شرایط خودرو و نظر کارشناس فنی می باشد بله می توانید اعسار دهید ولیکن در صورت عدم استفاده از سقف تعهدات بیمه، شرکت بیمه را به عنوان ثالث جلب تا سقف تعهدات به قایم مقامی از شما خسارات را پرداخت نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

افت قیمت تعلق می گیرد. پذیرش اعسار بسته به میزان مبلغ و اموال شما دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله به خودرویشان افت قرار می گیرد ولی در صورت محکومیت و در مرحله اجرا می توانید درخواست اعسار داشته باشید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله اگر رنگ شدگی نداشته باشد افت قیمت تعلق میگیرد
البته افت قیمت را بیمه پوشش میدهد و مازاد بر سقف تعهدات بیمه میتوانید اعسار مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مدل 89افت قیمت تعلق نمیگیرد مگر با شرایطی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به ماشین و نظر کارشناس رسمی دادگستری دارد

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. افت قیمت به ماشین مشروط به سالم بودن و نریختن رنگ و ... تعلق می گیرد بر اساس نظر کارشناس. درخواست اعتراض و اعسار ممکن است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند بررسي مراحل و مدارك است