مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام وعرض ادب ماشینم خسارت دیده و از طریق دادگاه تقاضای افت قیمت روداشتم طرفین راننده وصاحب خودرو محکوم شده در تجدیدنظر صاحب خودرو لایحه داده که از راننده مقصر که پسرش هست باید افت رابگیریم و از دادگاه خواسته ایشان رو از پرداخت سلب کنن بنده چه دفاعیه ای باید تنظیم کنم و در صورتیکه از پلاک خودرو و راننده هردو شکایت کرده ام ایا تجدیدنظرخواهی ایشون قبول میشه یا نه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما لازم نیست در جواب تجدید نظر خواهی مالک چیزی بنویسید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نظر قضات تجدید نظر غیر قابل پیش بینی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا هر دو در براربر شما مسول هستند و باید افت قیمت را بدهند هر چند نتیجه قابل پیش بینی نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای تنظیم لایحه دفاعیه حتما از وکیل مشاوره بگیرید دادنامه باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر دو برای پرداخت افت قیمت مسئولند و اگر دفاعیه جدیدی ندارید لازم نیست تبادل لوایح کنید چون قبلا توضیحاتتان را ارایه کردید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی دقیق پرونده وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه افت قیمت و خسارات ، بر عهده راننده مقصر است و نه مالک خودرو

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام راننده مقصر مسئول پرداخت خسارت است مگر اینکه راننده گواهینامه نداشته باشد و شما با علم به این نوضوع خوردو در اختیارش دهید که در این صورت هر دو مسئول خسارت هستید

یک وکیل :

سلام نتیحه قابل پیش بینی نیست