مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت ماشین

سلام، وقت بخیر
شب گذشته راننده ماشین اول به ی موتور برخورد کرد و بعد به ماشین من زد، راننده موتور در جا فوت کرد، راننده کامیون بازداشت شده و ماشین من هم پارکینگ بردن.
سوالی که دارم اینه که الان که راننده (ماشین مقصر) زندانه میتونم درخواست افت قیمت ماشین بدم ؟
در ضمن ماشین خودم هم پارکینگه و گفتن تا رسیدگی کامل آزاد نمیشه.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید دادخواست مطالبه خسارت افت قیمت خودرو را تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله برای افت قیمت دادخواست به طرفیت راننده مقصر ثبت کنید و مانعی ندارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا تأمین دلیل نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از ازادی خودرو دادخواست میتوانید بابت خسارت بدهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا تقاضای تامین دلیل دهید و سپس دادخواست مطالبه افت قیمت بطرفیت راننده مقصر و شرکت بیمه مطرح نمایید بازداشت بودن ایشان مانع طرح دادخواست نمی باشد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

خسارت و افت قیمت قابل مطالبه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت و افت قیمت خودرو را مشخص کند.
سپس طبق نظر کارشناس می توانید تا سقف بیمه راننده مقصر خسارت ماشین های و را بگیرید و بیشتر از سقف بیمه و افت قیمت را نیز می توانید دادخواست بدهید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را بگیرید.
توجه داشته باشید راننده مقصر با معرفی ضامن یا وثیقه آزاد خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله دادخواست افت قیمت ارایه دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو را ثبت از طریق دادگاه و شعبه مرجوع علیه آنرا پیگیری نمایید.

یک وکیل :

سلام
در صورتی که مدل ماشین شمابالا باشد (98 به بالا) میتوانید درخواست افت خودرو بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مدل و شرایط خودرو مربوطه دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به خودروی مقصر افت قیمت تعلق نمی گیرد ولی شما می توانید افت قیمت مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ابتدا باید خودرو شما رفع توقیف گردد
و سپس دادخواست تامین دلیل اقامه نمایید تا میزان خسارات و میزان افت قیمت خودرو مشخص گردد
و سپس دادخواست مطالبه خسارت و مطالبه افت قیمت خودرو مطرح نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
بهتر است بدوا تقا ضای تامین دلیل دهید وسپس مطالبه افت قیمت به طرفیت راننده مقصر وشرکت بیمه اقدام نمایید.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام
ابتدا تامین دلیل کنید و سپس از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست افت قیمت را ارایه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نموده و دادخواست دهید