مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام خدمت وکلای محترم بنده یک تصادف داشتم که ماشینی از پشت با ماشین من برخورد داشت و مقصر طرف مقابل بود درخواست تامین دلیل دادم و کارشناس مبلغی را برای خسارت و افت در نظر گرفت طرف مقصر بر روی نظر کارشناس اعتراض داشت که کارشناس دوم مبلغ را بالاتر زده میخواستم بدونم ملاک قاضی برای خسارت نظر کدوم کارشناس هست

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اولا باید دید ماشین شما چیست و آیا مشمول افت قیمت می‌شود یا خیر اینکه کارشناس تعیین شده دلیل بر این نیست که حتما افت قیمت به شما تعلق بگیرد ولی اگر گرفت ملاک نظر کارشناس سه نفره است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
اصولا کارشناسی دوم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما اعتراض نکرده باشید کارشناس به نظر نمی تواند مبلغ بیشتری تعیین کند

یک وکیل :

تامین دلیل فقط برای حفظ آثار تصادف است و در صورتی که در دادگاه قرار ارجاع به‌ کارشناس صادر شود ودر آن مرحله به نظر کارشناس اعتراض شود و نظریه از اعتراض مصون بماند قاضی بر اساس نظریه آخرین کارشناسی رای صادر مینماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی تصمیم نهایی را خواهد گرفت و نظر قاضی ملاک است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود آخرین کارشناسی که اظهار نظر کرده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مرجع قضایی ملزم نیست که حتماً به نظر کارشناس رای بدهد اما اصولاً نظر دوم قطعیت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کارشناسی دوم و توسط هیئت سه نفره کارشناسی بوده معمولاً ملاک قاضی کارشناسی دوم می باشد مگر اینکه اختلاف فاحشی داشته باشد که آن زمان قاضی خودش تصمیم می گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

آخرین نظر کارشناسی ملاک است