مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی ایثارگر از مدیرعامل به کارشناسی در دو شرکت مشمول قانون مدیریت

با سلام اینجاب ایثارگر و در سال 97 در یک شرکت دولتی مشمول قانون مدیریت با پست سازمانی مدیر میانی مشغول بکار بودم و در اوایل همان سال بنا بر نیاز صنعت برق و به پیشنهاد رییس دستگاه به شرکت دولتی دیگری از مجموعه همان وزارت خانه به شرکت دولتی دیگر با عنوان مدیر عامل مامور شدم( پرداخت حقوق و مزایا در شرکت مقصد ). و هر سال نیز بنابر تقاضای شرکت اول و پیشنهاد شرکت دوم ( بنابر نیاز به اینجانب ) ماموریت اینجانب تمدید میگردید . حال پس از چهار سال و سه با اعلام پایان ماموریت از سو ی شرکت دوم به شرکت اول باز گشتم. ((در این مدت به دلیل عملکرد خوب در اداره شرکت دوم تحت عنوان مدیر عامل آن مورد تشویق قرار گرفته ام و بدن هیچ محکومیت اداری میباشم . )). حال پس از بازگشت به شرکت اول بنا بر فرمایش مدیر امور کارکنان به دلیل نداشت مورد مشابه مبنای محاسبه مابه التفات تنزل پست اینجانب را آخریت حکم صادره در همین شرکت را قرار داده اند .
حال سوال اینجاست که آیا مبنای محاسبه را باید بر همین اساس قرار گیرد و یا یا اینکه آخرین حکم من که مدیر عامل بوده و برج 2 سال جاری یعنی 1401 صادر شده است را مبنای محاسبه باشد .( برداشت ایشان از تبصره 2 بند ذ ماده 87فقط برای همان شرکت میباشد )
لازم به توضیح که هر دوشرکت زیر مجموعه وزارت نیرو هستند اما شرکت های مادر تخصصی جداگانه دارند .

پاسخ ها :

تنزل پست سازمانی از مدیر عامل به کارشناس تنزل پست سازمانی ایثارگر تنزل پست سازمانی تنزل پست