مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند در طلاق توافقی

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده حدود یکسال و نیم هست که با همسرم اختلاف دارم. چند روز پیش پیشنهاد طلاق توافقی داد و دو راه پیشنهاد کرد. اول اینکه 50 میلیون بگیره و حضانت دخترم(10ساله) رو داشته باشه و دوم اینکه 100 میلیون بگیره و حضانت دخترم رو بده به خودم. البته ناگفته نماند دخترم این یک سال با من زندگی میکنه. هفته پیش حق ملاقات گرفت و دخترم رو ترغیب کرد که پیش من نمونه. حالا هم دخترم میخواد منو ترک کنه و با مادرش زندگی کنه.میخواستم بپرسم اگه من حضانت دخترم رو قبول کنم و بعدش دخترم منو ترک کنه آیا مجبورم به دخترم نفقه بدم؟ ممنون میشم زودتر منو راهنمایی کنید چون باید تا چند روز دیگه برای توافق تصمیم بگیرم

پاسخ ها :

حمید نجفی

جناب آقای حمید نجفی :

نفقه دختر از وظایف شماست و باید پرداخت بشه
در خصوص حضانت دختر بعد از هفت سالگی تا نه سال با پدر است بعد نه سال دختر خودش تصمیم میگرد و میشه در این خصوص نیز توافق صورت گیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حضانت فرزند را خودتان قبول نماييد بهتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما به عنوان پدر باید نفقه فرزند را در هر شرایطی پرداخت نمایید ضمن آنکه دختر شما از سن حضانت خارج و خودش می تواند انتخاب نماید نزد کدام یک از والدین زندگی نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در هر صورت نفقه دخترتان با شماست چه حضانت با شما باشد چه نباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافقی اقدام کنید.
به هر نحوی که دوست داشتید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که دختر به سن 10 سالگی رسیده است و از آن خارج شده اینجا حضانت دیگر معنی ندارد

شما به عنوان پدر ولی ایشان هستید و تا سن 18 سالگی تمام اختیارات ایشان با شما

اما در خصوص نفقه تا زمانی که دختر شما ازدواج نکرده است نفقه ایشان با شما می باشد