مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش خونه

پول پیش خونه‌ی داماد و دختر به اسم منه که مادرخانومشم قولنامه به اسم منه الان دخترم با دامادم به مشکل خوردن و میخوام جدا شن دامادم میتونه پول پیشو از من بگیره و من میخوام 40 میلیون برا قواله دخترم بگیرم آیا حرف دامادم میرسه که پولو از من بگیره یا واسه قواله دخترم اگر اقدامی نکنم بازم میتونه بگیره چون قولنامه به اسم منه ودختر دامادم به عنوان شاهد امضا و انگشت زدن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

داماد تا ثابت کند که این پول متعلق به وی است قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است داماد دادخواست مطالبه وجه اقامه نماید

و بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا در صورتیکه بتواند ثابت نماید که پرداخت نموده است قابل مطالبه می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اجاره نامه به نام هر کسی است او می‌تواند مبلغ را مسترد کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قولنامه به اسم هر کی باشه پول پیش را به او می دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
داماد می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صاحبخانه باید پول را به شما تحویل دهد ولی داماد شما اگر این مبلغ را پرداخته میتواند از شما مطالبه کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
حق را به حقدار بدهيد
كتمان حقيقت يا تحصيل مال از طريق نامشروع ميتواند در دنيا و عُقبي مشكلات ايجاد نمايد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام قراردا بنام هر شخصی که باشد ان وجه متعلق به اوست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله اگر اثبات کنند که مبلغ را ایشان پرداخته قابل استرداد از طرف داماد شما میباشد و دختر شما می‌توانند اقدام به مطالبه مهریه کنند واین مبلغ را بابت مهریه نزد شما توقیف کنند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پول پیش به شما برمیگردد مگر اینکه داماد شما اثبات نماید که پول پیش توسط ایشان پرداخت شده است در اینصورت می تواند از شما بگیرد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام قولنامه به نام هر شخصی باشد وجه به آن شخص داده می‌شود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

قولنامه به نام شما ست پول هم به شما تعلق می‌گیرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق قرارداد اجاره متعلق به شما می باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر اثبات شود ودیعه ی مذکور متعلق به دامادتان است ، میتواند مطالبه کند .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما برای موجر یک اظهارنامه بفرستید که پول را فقط باید در هنگام تخلیه به شما مسترد نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان طرح دعوا وجود دارد لیکن قابلیت دفاع را دارد.

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. اصل بر این است که پول مال شماست مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام داماد میتواند دادخواست مطالبه وجه را بر علیه شما مطرح نماید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

پول فعلا ب شما متعلقه ولی داماد میتونه مطالبه وجه کند در کل حقیقت را کتمان نکنید