مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید بنده پدرم در سال 87 فوت شدن ما پنج تا فرزند دو دختر و سه پسر هستیم که خانه رو پدرم به نام مادرم کرده الان مادرم ازدواج مجدد کرده دو بار سری اول جدا شده و این سری دوم که اون اقا میخواد خونه رو از دستش بکشه بیرون همش بهش میگه بفروش...
مادرم با تمام بچه هاش قطع رابطه کرده میخوام بدونم ما بچه ها میتونیم خونه رو ازش بگیرم رو ارث خودمون؟ یا هر دلیل دیگه ای بتونیم ازش بگیرم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر ولی بهتر است خود وی صلح عمری به نام بچه بزنه

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در صورتیکه پدرتون در قید حیاتش منزل را به نام او زده باشه شما دیگه نمیتونید کاری بکنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

وقتی در زمان حیات سند خانه به نام مادر شده دیگه به ارث نمی رسد مگر اینکه مادرتان ان را به نام یکی از فرزندان یا تمام فرزندان کند.