مشاوره حقوقی رایگان - طريقه ممنوع الخروج كردن زوجه از خارج از كشور

سلام
من و همسرم در حال انجام پروسه طلاق هستيم. هر دو در آمريكا زندگی ميكنيم. ايشان از طريق وكلا در حال ادعا برای تصاحب اموالي بيش از مهريه سنگينشان در ايران هستند. سوال من اين است كه من چگونه ميتوانم بدون رفتن به ايران از امريكا حكم ممنوع الخروجی همسرم را بگيرم؟ چه وكالتنامه ای برای اينكه بستگان بتوانند از طرف بنده به اداره گذرنامه مراجعه كنند بايد تنظيم كنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ اقدام قانونی نمیتوانید بکنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
بدون دلیل نمیشود ولی اگر دلیلی بتونی پیدا کنید شاید ...

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بدون دلیل نمیشود اگر همسرتان وکیل بگیرد نیاز به حضورش در ایران نیست .