مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه

سلام 6ماه که عقد کردم و فقط دوبار با نامزدم رفتم بیرون و الان خانواده عروس گیر دادن باید مراسم عروسی تو تالار بگیریم بشون گفتم مراسم عروسی درحد توانم نیست و این یه ماه است که گیر دادن باید طلاق بدی. باید چکار کنم زنم میخوام ولی خانوادش بجای دختر حرف میزنن

پاسخ ها :

یک وکیل

باید با مذاکره موضوع را حل کنید وگرنه زندگی خوبی نخواهید داشت . راه قانونی برای این مشکل وجود ندارد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ریش سفیدانه حل کنید شکایت نکنید که کار خراب میشود اگر میخواهید زندگی کنید