مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل استیجاری

با سلام. من یک منزل دو طبقه اجاره کردم و پس از مدتی طبقه بالای این منزل رو به خانواده ای زبانی دادم. قرار بوده سه ماه تخلیه کنن الان پنج ماه گذشته و تخلیه نمیکنن و هیچ قبضی نمیدهند و در قولنامه که بین من و صاحب خانه نوشته شده این حق که من بتوانم به کسی دیگر خانه را بدهم از من سلب شده. چگونه میتوانم حکم تخلیه طبقه بالا رو بگیرم. متشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، اگر مدت قرارداد اجاره منقضی شده صرفا موجر می تواند مورد اجاره را تخلیه نماید و شما سمتی به غیر از مستاجر در قرارداد اجاره ندارید که بتوانید طبقه بالا را از لحاظ قانونی تخلیه نمائید و این عمل شما تخلف از مفاد قرارداد اجاره بوده چونکه حق انتقال منافع مورد اجاره به غیر از شما سلب شده است .

یک وکیل

با نظر همکار محترم موافق بوده ضمن انکه اعلام می نمایم امکان طرح شکایت کیفری کلاهبرداری توسط مالک یا مستاجر نیز بر علیه شما امکان پذیر است