مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

با درود و سلام.
حدادی از اصفهان سوالی از دوستان (وکلای عضو و مشاوران) دارم.
بنده برج 3 یه خودرو پراید از یه نفر نقدی خریدم.پول خودرو را با یک فقره چک روز در وجه اون آقا پرداخت کردم و با حضور در یک دفتر اسناد رسمی، وکالت فک پلاک و تا 30 روز گرفتم.این خودرو پلاک تهران داشت و فروشنده هر روز(بعد از گذشت چند روز که از معامله گذشته بود) به من زنگ میزد که چرا نمیری فک پلاک کنی،من یه ماشین خریدم و منتظرم تا پلاک خودمو تحویل بگیرم.از شانس بد من یک ماه گذشت و من یادم رفت که برم فک پلاک کنم و ماه بعدشم نوبت عمل داشتم و نزدیک یک ماه هم دوران عمل و استراحتم گذشت.توی همین روزا فروشنده، شکایتی از من کرده بود و ابلاغیه ای در واتساپ واسم فرستاد بود،که تا 72ساعت آینده اگه فک پلاک نکنی پلاک و خودرو توقیف میشه. چون زمان ابلاغیه گذشته بود و دیگه دیر شده بود منم بی خیال شدم و گذشت. من از برج 7تا آخر برج 8هر چی با فروشنده تماس میگرفتم که بیاد وکالت(زمان وکالتی که قبلاً بهم داده بود تمام شده بود) فک پلاک بهم بده نمیومد. تا اینکه اول برج 9 ماشین به دلیل دیگه ای
توقیف شد.حالا بعد از اینکه پاسگاه برگه ی آزادی ماشین و داد و رفتم پلیس 10 گفتند شکایت روی ماشینه.هر چی با فروشنده تماس میگیرم میگه نمیام رضایت بزارم روی پرونده. من کاری میتونم بکنم تا ماشینم فک پلاک بشه و پلاک جدید بگیرم و آزاد بشه.
لطفاً راهنمایی کنید.ممنون.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق دادگاه پیگیری کنید .