مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق تعقیب متهم

سلام و خسته نباشید. پرونده کیفری دارم با سه نفر متهم که در مرحله صدور قرار و وثیقه هست ودومین آخرین دفاع متهمین انجام شده است ولی یکی از متهمین بعلت عدم دریافت ابلاغیه در سه مرحله دردادگاه حضور نیافته است به دادرس پرونده گفتم میخواهم برایش درخواست عدم تعقیب بدهم گفت پرونده ترک تعقیب می خوره وبسته میشه آیا می توانم برای متهم فوق درخواست تعلیق تعقیب بدهم دراینصورت برای سایر متهمین حکم صادر میشود وچه راه حل دیگری برای این مسئله وجود دارد ممنون می شوم راهنمایی کنید ضمنا برایم ابلاغیه آمده ظرف ده روز آدرس قابل دسترسی برای متهم جهت ارسال ابلاغیه بفرستم درغیر اینصورت پرونده قرار رد درخواست صادر می شود

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
شما میتوانید درخواست ترک تعقیب نمایید در این صورت تا یکسال حق پیگیری مجدد پرونده را دارید . در این مدت میتوانید پیگیر آدرس طرف مقابل باشید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعلام کنید متهم مجهول المکان است و تقاضای دعوت از طریق نشر آگهی بدهید...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید درخواست ترک تعقیب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد و در صورت درخواست ترک تعقیب ، پرونده مختومه خواهد شد

شما باید آدرس متهم را به دادگاه ارائه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید درخواست ترکی تغییر را داشته باشید تا یکسال آینده نیز می‌توانید مجدد پرونده را پیگیری نمایید چون بعد از آن شامل مرور زمان میگردد عدد