مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار تعلیق تعقیب

باسلام عرض ادب دراسفند1400بقصددردسر... شخصی برام مقدار20سانت موادمحرک تهیه وبه پلیس اطلاع دادنددرحال رفتن به سمت آنهاپلیس دستگیرکردوموادراروی زمین پیداکردنددرکلانتری گفتم ماله خودمه خیلی ترسیده بودم...ماموروقت اول تماس گرفت باقاضی تمامشدحرفش پرونده ای جلوم گذاشتندکه خواندم تعلیق تعقیب چندجاراامضاکردم ماموروقت گفتندهماهنگکردیم باقاضی و گفت بروهرزمان تماس گرفتیم بیاتاحالانه تماسی نه پیامی صادرشده فقط درسامانه ثناازاسفند1400 صدور قرار تعلیق تعقیب صادروثبت شده وعناوینی مثل پرونده بعلت اجرای حکم مختومه است وپرونده بازبایگانی شده ازامارکسرشده درسامانه تاریخی مبنی برصدورقرارومتن رای دادگاه است اماجزییاتی دیگرذکرنشده پایشم کردم موفق نشدم...درمقالهاخواندم صدورقراربایدباموافقت متهم جهت اجرای دستورات قاضی صادرشودومدت داردامانزدیک9ماه میگذردوکسی مرانخوانده است...لطفاهمکاری میکنیدواطلاعاتی نسبت به شرحی دادم عنوان کنیدباتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه شعبه بازپرسی را میدانی سر بزن اگر نه که منتطر ابلاغ نتیجه باش

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
جای نگرانی نیست ، به زندگی عادی خود برسید . در ضمن مراقب باشید پرونده‌ی جدیدی برایتان تحت هر عنوان تشکیل نشود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید
پرونده شما مختومه و بایگانی شده است و دیگر رسیدگی کیفری نمیشود مگر در مدت تعلق ، دوباره مرتکب جرم بشوید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فعلا متوقف است مگر جرمی انحام دهید که این هم به جریان می افتد مگر جرمی نکنید که حذف شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعلیق تعقیب از تعویق صدور حکم برای شما بهتر است و بنظر بهترین حکم برای شما داده شده اگر نیازمند اطلاعات دیگری هستید باید به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید در غیر این صورت نیازی به مراجعه نیست و بهتر است مراقب باشید مجددا دستگیر نشوید