مشاوره حقوقی رایگان - طرح طلاق از طرف زن

خانم 43 ساله هستم که دارای دو فرزند دختر و پسر 18 و10 ساله هستم و به دلیل کتک ها و آزار و اذیت های همسرم نسبت به خودم و بچه هام دادخواست طلاق می خوام بدم و در ضمن تهدید کرده که مهریه و پسرم رو نمی ده لطفا راهنمایی کنید ?

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه سورفتار زوج مستمر بوده و احکام قضایی سابقا در این خصوص دارید می توانید تحت عنوان عسر و حرج درخواست طلاق بدهید...

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

مهریه حق شماست و همسرتان باید پرداخت کند.پسر شما خارج از حضانت است و خودش انتخاب می کند با چه کسی زندگی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت مهریه اگر مالی دارد که مستثنیات دین نیست برای مهریه توقیف میشودبرای حضانت پسر ده ساله شما قاضی بر اساس شرایط و روحیات و آزار و اذیت میتواند حضانت را به شما بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید
و درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی زوج را نمایید
و مهریه در هر حالتی باید پرداخت گردد

و شما میتوانید دادخواست طلاق را با استناد به شروط مقرر در عقدنامه و عسر و حرج مطرح کنید

و فرزند 18 ساله از حضانت خارج شده است و خود ایشان تصمیم خواهد گرفت که با چه شخصی زندگی نماید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزند پسر تا هفت سالگی با مادر است و از هفت تا سن بلوغ با پدر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه به شما تعلق میگیرد اما پسر تا 15 سال حضانت با.پدر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اهرم فشار مهریه و نفقه ‌‌و همینطور اجرت المثل ایام زوجیت برای فشار به ایشان استفاده کنید
مهریه را در هر صورت باید بپردازد جای نگرانی نیست
در صورت اثبات لغو حضانت هم حضانت فرزند ده ساله تان را می توانید بگیرید اما حضانت در خصوص فرزند 18 ساله تان منتفی است