مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شوهر مبنی بر باکره نبودن زوجه

با سلام
از ازدواجم 6 سال میگذره... 11 ماه عقد بودم هیچ گونه دخولی نداشتم. دو روز قبل از عروسی گواهی سلامت بکارت گرفتم. تمام مخارج خونه به عهده‌ منه و پدر شوهرم کرایه رو 2سال و نیم هست کمک میکنه. حالا شوهرم به دلیل نابارور بودن خودش، بیکاری و وسواس شدید و ... بهانه جویی میکنه آخرین دعواش در حضور مادرش این بود که من اصلا باکره نبودم چون خونریزی نداشتم اینم بگم سه ماه بعد ازدواجم طول کشید تا رابطه کامل شد. بعدش متخصص زنان معاینه کرد و گفتن هنوز پرده داری و ...من دارم دیوانه میشم با این تهمت... تنها چیزی که برام مهم بوده حفظ پاکدامنی و شرافتم بوده که راااحت داره زیرسوال میبرش...چکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قبل از عقد گواهی سلامت و بکارت دارید ، اتهامی متوجه شما نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
چنانچه از سر ناراحتی و مشکلات روحی و شغلی همسر است ؛ سعی در تحمل و همیاری برای درمان نمایید
لیکن اگر تهمت ناموسی استمرار دارد و شرف شما نشانه است
اقدام به طرح طلاق و دعاوی وابسته نظیر نفقه و مهریه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید در این خصوص وکیل بگیرید و شکایت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان افترا و توهین از ایشان شکایت کنید نمی شود که بی پایه و اساس به دیگری تهمت زد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،ناراحت نشویم این صحبتها در اثر نداشتن اطلاعات است با او به پزشک متخصص زنان بروید مساله روشن شود.اما اگر شکایتی کرد او باید ادعای خود را ثابت کند والا به عنوان افترا و اعاده حیثیت می توانید از وی شکایت کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای زوج را دادگاه نمی پذیرد و نبود خونریزی دلیل بر عدم بکارت نیست.
شما اگر قصد طلاق دارید می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و از طریق شورای حل اختلاف نفقه خود را مطالبه کنید.
مهریه نیز از طریق دفترخانه ای که عقد کردید درخواست بدهید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید و اگر اموالی برای توقیف نداشت با اخذ گواهی از اجرای ثبت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه مهریه بدهید و از طریق دادگاه مهریه را مطالبه کنید.
به دلیل نابارور بودن زوج نیز می توانید طبق شرط ازدواج دادخواست طلاق بدهید و اگر پزشکی قانونی ادعای شما را تایید کند در این صورت دادگاه با درخواست طلاق شما موافقت خواهد کرد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

درصورتی که گواهی در این خصوص دارید شما می‌تواند شکایت کیفری مطرح نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تحت عنوان تهمت و افترا شکایت نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان افترا و توهین از ایشان شکایت کنید و در مورد ناباوری هم میتوانید دادخواست طلاق بدهید و اگر پزشکی قانونی ادعای شما را تایید کند در این صورت دادگاه با درخواست طلاق شما موافقت خواهد کرد.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
ادعای زوج از نظر قانون بی اساس است بهتر است بدوا به مشاور روانشناس مراجعه بفرمایید در صورت عدم نتیجه اقدامات قانونی انجام دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به داشتن گواهی می توانید از باب افترا از وی شکایت نمایید
در صورت ناباروری نیز تحت شرایطی می توانید جهت طلاق اقدام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
در زمان تنش زوجین معمولاً گل و بلبل بهم نمیگن و شاید زوج از سر عصبانیت حرفی زده ضمن اینکه نسبت به این موضوع واکنش نشان ندید و در صورت توهین مجدد ایشان می‌توانید اقدامات قانونی و نسبت به انجام امورات شایسته است وکیل اختیار کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، باکره بودن شما در زمان انعقاد عقد نکاح قابل اثبات است

و شما میتوانید شکایت قذف و افترا را نمایید و

و باید به گواهی پزشک مبنی بر باکره بودن زوجه استناد نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر کاربر گرامی شما گواهی سلامت دارین در صورت ادامه به جرم افترا شکایت نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با توجه به اینکه شما گواهی قبل از ازدواج دارید تحت عنوان افترا از ایشان شکایت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اظهارات متخصص زنان، ملاک عمل بوده و قابلیت استناد دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام فعلا نیاز به اقدامی نیست. ولی اگر تمایل به ادامه زندگی ندارید می توانید مهریه و نفقه و اجرت المثل را با اعطای وکالت به وکلا مطالبه نمایید

یک وکیل :

با سلام
ابتدا به روانشناس مراجعه نمایید تا به شما مشاوره دهد تا تصمیم بگیرید که آیا در این رابطه باقی خواهید ماند یا خیر پس از تصمیم گیری میتوانید حسب مورد یا از طریق مراجع قضایی پیگیر افترای همسر و سپاس مطالبه حقوق ناشی از زوجیت مانند مهریه و نفقه شوید و با توجه به گذشت 6 سال از ازدواج و عدم وجود فرزند و ناباروری احتمالی زوج اقدام به طرح دادخواست طلاق نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن گواهی میتوانید از ایشان به علت افترا شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما باید از لحاظ مالی اقدام به گرفتن حق و حقوق کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
سوال نامشخص است ولی
برای اثبات حلقوی بودن پرده بکارت به همراه همسرتون به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام خانم اگر شوهر شما توانایی برقراری رابطه زناشویی ندارد و تاکنون نتوانسته در همسرش تصرف داشته باشد هم امکان فسخ نکاح و هم امکان گرفتن طلاق دارید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی باتوجه به گواهی سلامت هیچ اتهامی متوجه شما نمی باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.ادعای زوج را دادگاه نمی پذیرد و نبود خونریزی دلیل بر عدم بکارت نیست.بامشورت باپزشک زنان موضوع روشن میشود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام گواهی سلامت بکارت اثبات کننده بکارت شما بوده و ادعای همسرتان قابل قبول نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر گواهی سلامت بکارت قبل از ازدواج را دارید مشکلی نیست و اگر عدم دخول کامل از طرف مرد بوده میتوانید اقدامات مختلفی انجام دهید